Kapanan Mekanlar

İstihkak Karaköy (Kapandı)

istihkak

Mekan 2018 Aralık ayı itibarı ile kapandı

Karaköy bölgesi düşünüldüğü gibi gece hayatının merkez noktası olma konsunda henüz bekleneni veremesede, açılan nitelikli restoranları ile dikkat çekiyor. Bölgede, istikrarlı mekan Karaköy Lokantası, şık Mürver ve popüler modern meyhane Duble Meze’de sonra İstihkak Karaköy isminde yeni bir mekan açıldı. Yaş ortalamasının daha yüksek olduğu ve Karaköy’deki curcunadan ayrışmış olan Fransız geçidinde açılan İstihkak, meyhane temalı Anadolu mutfağı üzerine bir lokanta. İstihkak Karaköy, pasajın atmosferine uyumlu olacak şekilde, modern çizgiler kullanarak dekore ettiği mekanında yöresinden temin edilen ürünlerden yapılan özel lezzetleri sunuyor. Yüksek tavanınlı ferah iç mekanın yanında, pasaj kısmında da oturulan İstihkak’da açıkçası Paris’de bir meyhanede oturuyormuş gibi hissediyorsunuz.

İstihkak Karaköy Adres: Kemankeş KaraMustafaPaşa Mahallesi Kemankeş Caddesi Fransız Geçiti C-blok 53/6 Karaköy
Telefon: 0533 150 70 73

Yazar Hakkında

Bora Sarısu

Uluslararası içki firmaları için uzun yıllar mekan ajanlığı yapan Bora, potansiyeli olan mekanları erken evrede yakalamakta uzmandır. 20 senelik profesyonel mekan avcılığı tecrübesinden sonra 2016'dan beri Müdavim'de, nitelikli ve popüler mekanları kendi üslubu ile yazmaktadır. Bora'ya göre "en iyi mekan müdavimi olduğunuz mekandır."

Yorum Yap

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.